arbejdsdag 2016loppemarkedKære beboere i Grundejerforeningen Bækkegården. Her er en opdatering fra året der gik i 2018

Vi har afholdt fastelavn, igen i år sammen med Kildesøen og det gik rigtig godt. Der var over 50 tilmeldte børn og i alt var vi ca. 110, så tak for opbakningen således at vi fik en fantastisk dag.

I maj måned prøvede vi noget nyt af og afholdte et loppemarked på den indhegnede fodboldbane. Der var slush ice maskine hvilket var et hit 🙂 og så var der ca. 90-100 mennesker forbi i løbet af dagen. Det er helt sikkert noget vi vil gentage i 2019.

Vores arbejdsdag forløb rigtig godt og bar en rigtig hyggelig dag, hvor der kom mange beboere og også et par nye ansigter :-).                                                         Der blev trimmet rundt omkring på områderne og så blev der ordnet kantsten. Vi i bestyrelsen vil gerne sige tusinde tak for opbakningen på dagen.

glædelig jul og godt nytår

Ellers vil vi slutte af med at ønske et godt nytår og et glædeligt baghjul til alle i foreningen.

Hilsen Bestyrelsen